Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren dan is het verstandig bij De Immobiliers langs te komen.

Het verkopen of verhuren van uw eigendom laat u niet aan zomaar iemand over. Weet dat wij experten zijn in ons vakgebied, met een jarenlange ervaring voor wie het belangrijk is de klant goed te bedienen. Wij plaatsen in no-time uw woning online en zorgen dat deze prominent opvalt, dit zowel online als offline.

Snel, transparant en betrouwbaar, wij zijn ervan overtuigd dat we met onze persoonlijke service en onze gespecialiseerde dienstverlening het verschil voor u kunnen betekenen.

Stap 1: Kennismakingsgesprek en waardebepaling

Ons professioneel team komt graag vrijblijvend bij u langs om samen het traject voor een vlotte verkoop of verhuur van uw vastgoed met u door te nemen. U kan ook steeds bij ons terecht voor een gratis waardebepaling.

Stap 2: Samenstellen van een ijzersterk verkoopdossier

Een volledig dossier is van cruciaal belang om de verkoop of de verhuur te starten en vooral om deze af te sluiten. Wij gaan alles van a tot z voor u regelen, zodat u zich nergens zorgen hoeft over te maken. Hiervoor laten we ons omringen door lokale experts zodat we kort op de bal kunnen spelen.

Stap 3: Professionele visualisatie

Uw woning verkopen doet u niet elke dag, u krijgt maar één kans op een goede eerste indruk. De optimale voorstelling van uw pand is daarom essentieel. Wij zorgen voor de juiste presentatie van uw woning door middel van professionele fotografie, eventueel aangevuld met styling. “1 beeld vertelt meer dan 1000 woorden”

Stap 4: Uw pand in de kijker

Online: uw woning aanbieden aan al onze actieve zoekers en relaties.

Offline: wist je dat de meeste kopers zich bevinden binnen een straal van 4 km?

Als modern vastgoedkantoor zorgen we voor de meeste hits op het internet, maar ook en vooral voor een persoonlijke klik met u en uw woning.

Stap 5: Zorgeloos verkopen

Bezichtigingen, begeleiding en opvolging van de kandidaat-kopers om op een vlotte manier uw pand succesvol te verkopen. De Immobiliers begeleiden dit hele proces tot aan de notariële akte. Zalig toch!

Wij leren jullie graag beter kennen om jullie op de beste manier te begeleiden.