De expertise en know how van De Immobiliers zorgt ervoor dat wij de perfecte vertrouwenspersoon zijn om uw droom waar te maken. We kijken er naar uit u te ontmoeten.
Sam Vander Linden

Sam Vander Linden

Positief, creatief, enthousiast, zo kan je me het best omschrijven. Van mijn ouders heb ik geleerd dat je je ambitie moet achterna gaan en nooit mag opgeven. Met mijn diploma vastgoed aan de Hogeschool Gent en een Master in Bedrijfsmanagement aan de VUB heb ik leren Out of the box denken en steeds te focussen op nieuwe mogelijkheden.

Ik groeide op in Huizingen, ging naar school in Halle en heb jarenlang tennis gespeeld in Dworp. Van nature ben ik heel sociaal en geniet ik graag met mijn vrienden en vriendin Cloë van de mooie dingen in het leven, lekker eten, een pintje, een boek lezen en een stevige wandeling. De essentie bestaat erin om te beseffen dat de gewone zaken ook de meest waardevolle zijn.

De evolutie in de vastgoedmarkt, het digitaliseren, de toenemende specialisatie en de verschillende groeimogelijkheden hebben mij doen besluiten om de stap te zetten, samen met mijn vriend en zakenpartner Maxim, na een jarenlange ervaring bij één van de grootste Brusselse bouwpromotoren om samen een eigen kantoor uit te bouwen.


 
Maxim Derauw

Maxim Derauw

Ik ben opgegroeid in Halle als zoon  van een gekende zaak in kantoorbenodigdheden, IT en lederwaren die al 78 jaar bestaat. Het contact met klanten, het innoverende, het oplossen van problemen kreeg ik dus met de paplepel mee.

Woonachtig te Halle, samen met mijn vriendin Sarah geniet ik in mijn vrije tijd graag van een partijtje tennis, een restaurantje en het ontdekken van nieuwe plaatsen.

Werkend voor een van de grootste projectontwikkelaars van Brussel bouwde ik de voorbije jaren een expertise op als vastgoedadviseur. Hierdoor heb ik een nieuwe kijk gekregen op het verkoopsproces van vastgoed en de nodige onderhandelingsvaardigheden verworven.

Met deze ervaring en kennis en samen met de steun van mijn familie en mijn zakenpartner Sam, zijn we ervan overtuigd dat we met onze persoonlijke service en onze gespecialiseerde dienstverlening het verschil voor u kunnen betekenen voor al uw vastgoedzaken.
Geduld en luisterbereidheid zijn onze prioriteit.